Aanbiedingen

Aanbiedingen OERgezellig boekenwinkel

Bekijk hier alle aanbiedingen in de OERgezellig boekenwinkel!

Volgens de Nederlandse wetgeving is het verplicht een vaste boekenprijs te hanteren, zodat de boeken in alle winkels, boekenwinkels, supermarkten, drogisterijen, op de markt en ook op het internet, eenzelfde verkoopprijs hebben.

Af en toe vind je in de OERgezellig boekenwinkel wel een speciale aanbieding. Bijvoorbeeld bij aankoop van een hele serie een pakketkorting (bv. Maanziek trilogie) of gratis artikelen bij een boek:

Of gewoon korting op boeken, die toch buiten de periode van de vaste boekenprijs vallen, zoals Kattenliefde, Vergiffenis e.a.

Let op!
De aanbiedingen kunnen dagelijks veranderen, dus als je één van de boeken wilt kopen met korting of een speciale actie, wees er dan snel bij!

op = op

En ook voor deze boeken geldt natuurlijk, dat ik ze feestelijk voor je ze inpak en kan voorzien van een persoonlijke boodschap. Geef dit dan even aan in de opmerking bij jouw bestelling!

Uitgeverij Eigenzinnig

Sinds het prille begin van mijn OERgezellig boekenwinkel werkte ik samen met Maaike Feenstra van Uitgeverij Eigenzinnig. Ze heeft me enorm geholpen mijn collectie boeken van Nederlandse schrijvers uit te breiden. En daar zitten echte pareltjes bij!

Helaas heeft Maaike in 2022 besloten te stoppen met haar uitgeverij en kan daarom haar collectie boeken tegen bodemprijzen aanbieden. Het gaat om de voorraad, die er op dit moment nog is en er worden dus geen nieuwe boeken bij besteld. Op = op.

In deze lijst boeken vind je alle soorten boeken voor alle leeftijd in verschillende categorieën.

Alle boeken vind je op: Eigenzinnige aanbiedingen.

De waardering van www.oergezelligboekenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 16 reviews.