Aanbiedingen

Aanbiedingen OERgezellig boekenwinkel

Bekijk hier alle aanbiedingen in de OERgezellig boekenwinkel!

Volgens de Nederlandse wetgeving is het verplicht een vaste boekenprijs te hanteren, zodat de boeken in alle winkels, boekenwinkels, supermarkten, drogisterijen, op de markt en ook op het internet, eenzelfde verkoopprijs hebben.

Af en toe vind je in de OERgezellig boekenwinkel wel een speciale aanbieding. Bijvoorbeeld bij aankoop van een hele serie een pakketkorting (bv. Maanziek trilogie) of gratis artikelen bij een boek:

Of gewoon korting op boeken, die toch buiten de periode van de vaste boekenprijs vallen, zoals Kattenliefde, Vergiffenis e.a.

Let op!
De aanbiedingen kunnen dagelijks veranderen, dus als je één van de boeken wilt kopen met korting of een speciale actie, wees er dan snel bij!

op = op

En ook voor deze boeken geldt natuurlijk, dat ik ze feestelijk voor je ze inpak en kan voorzien van een persoonlijke boodschap. Geef dit dan even aan in de opmerking bij jouw bestelling!

De waardering van www.oergezelligboekenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 16 reviews.