Geef op moederdag een boek cadeau

Geef een leuk, bijzonder en origineel boek op moederdag cadeau. Dit jaar mogen we moederdag vieren op zondag 8 mei. Ieder jaar is dit toch weer een speciale manier om jouw moeder even in het zonnetje te zetten. Haar laten weten, dat je van haar houdt en haar waardeert. Dit hoeft niet met grote cadeau’s, maar wat is het toch leuk om wel even een kleinigheidje te geven. Iets waarvan ze geniet en iedere keer als ze het ziet aan jou denkt.

Als jouw moeder een echte boekenliefhebber is, dan heb ik mooie, originele ideeën voor jou, om te geven.

Ik pak het pakket feestelijk voor jouw moeder in met gratis extra:

  • Een persoonlijke kaart
  • 3 chocolaatjes van Tony’s Chocolonely *
  • Thee of koffie naar keuze
  • Een OERgezellig boekenlegger

* Mocht je wegens bv allergie geen chocolaatjes willen ontvangen, laat me dit weten, dan zoeken we naar een andere oplossing!

Moederdag cadeau

Moederdag top 10 boeken

Houdt je moeder van liefdesromans, thriller, fantasy of biografische verhalen. Voor alle leesgierige moeders vind je een boek op deze OERgezellige site. Hieronder laat ik je een paar voorbeelden zien van boeken, die je op moederdag cadeau kan geven.

Of een ander leuke boekengadget

Alle boeken, die uit voorraad leverbaar zijn, vind je in mijn boekenwinkel. Als je voor 15:00 uur bestelt, zal het pakket dezelfde dag nog verstuurd worden via DHL.
Mocht je echter zeker willen weten dat het pakketje voor Moederdag binnen is, dan adviseer ik je jouw bestelling uiterlijk op 5 mei voor 15:00 uur te plaatsen.
Afhalen is ook mogelijk, op afspraak ben je welkom!

Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan mag je me ook altijd een bericht sturen en ik zoek met je mee!

Kaartje OERgezellig boek
Moederdag OERgezellig

Speciale Moederdag inpakservice

Of het boek nu voor jezelf is of je koopt het als een geschenk voor een ander: Een boek is altijd een bijzonder cadeau. Daarom besteed ik altijd speciale zorg aan het inpakken van een boek. Zodat het altijd leuk is, om het boek te ontvangen en uit te pakken.

Maar voor Moederdag maak ik er iets speciaals van. 

Naast dat het boek ingepakt wordt in cadeaupapier zal ik er naar keuze koffie of thee en 3 lekkere chocolaatjes van Tony’s Chocolonely * bijvoegen.
Uiteraard mag een OERgezellig boekenlegger niet ontbreken.
En last but not last, voeg ik gratis een door Jorien de Vries ontworpen kaart bij met een bijzondere tekst.

Dus zoek snel een mooi boek uit voor jouw moeder en geef bij de opmerkingen jouw voorkeur aan voor thee/koffie en welk kaartje je het mooist vindt. Als je graag wilt dat ik er een tekst in schrijf, dan kan je deze ook bij de opmerkingen doorgeven!

Bestel snel, zodat het pakketje ruim voor Moederdag binnen is! 

* Mocht je wegens bv allergie geen chocolaatjes willen ontvangen, laat me dit weten, dan zoeken we naar een andere oplossing!

Menu
De waardering van www.oergezelligboekenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 14 reviews.