Eva Linden

Interview Eva Linden

Interview met Eva Linden

Op 2 mei mocht ik Eva Linden interviewen. En wat is het een ontzettend leuk gesprek geworden! Eva vertelt natuurlijk alles over haar boeken, maar ook over Dungeons & Dragons, ze laat haar huisdieren zien en vertelt waarom haar lezers zo belangrijk zijn.

Eva Linden, schrijfster van de Maanziek trilogie en Weerwolven van Waraine

Mijn naam is Eva Linden en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in de Vlaamse Kempen met mijn man en onze huisdieren.

Ik werk deeltijds in de zorg, enkel in de namiddag zodat ik voor de middag kan schrijven aan mijn boeken.

Naast lezen en schrijven, hou ik me graag bezig met fotografie, koken, grafische vormgeving en cosplay. Daarnaast ben ik gek op reizen en hoop ik zo veel mogelijk van de wereld te zien.
In 2016 verscheen mijn eerste boek ‘Maanziek’, het eerste deel van een fantasy-trilogie die ik min of meer in eigen beheer heb uitgegeven. In 2020 lanceerde ik mijn eerste thriller/detective ‘Weerwolven van Waraine’ die redelijk goed onthaald werd door het publiek, het boek werd onlangs zelfs genomineerd voor een Indie Award. Binnenkort verschijnt mijn eerste boek bij Hamley Books, een grote stap waar ik als auteur heel erg naar uit kijk.

Eva Linden
Menu
De waardering van www.oergezelligboekenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 14 reviews.