Nancy Heinsman

Nancy Heinsman, schrijfster van de serie Wat ziet Sofie?

Nancy Heinsman, geboren in 1980 in Schiedam, had 14 jaar lang een droom.

Die droom was om een eigen kinderboek te schrijven en uit te brengen in eigen beheer.

Na 14 jaar ging opeens het lampje boven haar hoofd aan. PLING! Ze voelde zich compleet met haar drie kinderen, en dat trotse moedergevoel zorgde voor allerlei ideeën. Dit zette Nancy op papier en daaruit ontstond haar eerste boek: Sofie en haar helden: het eerste deel uit prentenboekreeks: Wat ziet Sofie?

Nancy stopt boeken niet graag in hokjes. Ze vind dat prentenboeken voor iedereen zijn, of je nu 3 of 80 jaar bent. Iedereen mag van haar wegdromen in de wereld van deze boeken.

De teksten zijn in rijmverhaal geschreven, de illustraties zijn kleurrijk en er is op elke bladzijde een rustig wit tekstvlak. Op deze manier kunnen de kinderen op een rustige manier (leren) lezen zonder afgeleid te worden.

Nancy Heinsman

Het allerbelangrijkste vindt Nancy dat ze de lezer een glimlach op het gezicht kan toveren en dat de verhalen hun stimuleert om op ontdekkingstocht te gaan. Door op ontdekkingstocht te gaan leer je mooie, nieuwe dingen en spaar je geweldige herinneringen!

In deel 1, Sofie en haar helden, staan belangrijke kletswoorden verwerkt, wat na het lezen van dit boek kan leiden tot een fijn, gezellig of serieus gesprek.

In deel 2, Sofie & Bo en de betoverde laarsjes, zijn telopdrachten verwerkt en gaan de kinderen samen met Sofie en de dromenfee op tel-avontuur.

Droom samen met je kind weg in de wereld van een boek!

De waardering van www.oergezelligboekenwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 16 reviews.